Google-haut

Google-haut

perjantai 6. maaliskuuta 2015

Korjautin naistenpäivän kunniaksi autoni

Tapahtui vuosi sitten...

Naistenpäivän kunniaksi ajattelin tehdä jotain naisellista ja korjauttaa parkkihallissa seisovan autoni.

Sovimme huoltotyypin kanssa, että tapaamme hallin edessä.
Odoteltuani ulkona noin 10 minuuttia näin huoltoauton ajavan ohi. Vilkutin sille kiireesti, että äläpäs mene ohi, ja kun auto pakitti luokseni, hyppäsin kyytiin ja aloin jutustella niin maan perkeleesti, ettei mies saanut puheenvuoroa ollenkaan. Kerroin, mikä autossani saattaisi olla vialla ja samalla ohjeistin reippaasti miehen parkkihallin syövereihin.

Yhdessä köröttelimme halliin ja monta kerrosta ylöspäin, kunnes pääsimme autoni luokse. Minä puhuin taukoamatta. Olin nimittäin sen verran iloinen, että sain apua asian kanssa, josta en ymmärrä mitään.

Mies oli ehkä vähän hämillään tarmokkuudestani, mutta ryhtyi kuitenkin heti hommiin. Ropellettuaan tovin konepeltini alta mies käynnisti auton piuhoilla ja sanoi, että no niin, käypäs sitten ostamassa uusi akku ja vaihda se.

Silmät pyöreinä tuijotin tuota automaailman ammattilaista. Minä. Vaihtaa. Akku. Ei. Saatana. En uskalla ajaa autolla Helsingissä mihinkään suuntaan - ainoastaan Lahden motaria suoraan Heinolaan. Se reitti on tarpeeksi selkeä ja yksinkertainen selkeälle ja yksinkertaiselle kuskille. Puhumattakaan siitä, että osaisin ostaa akun ja vaihtaa sen. Herranjumala.

Ääni kauhusta väristen sanoin, että mehän sovimme puhelimessa, että sinä vaihdat akun. Että Fenniasta sanottiin niin. Että Falck hoitaa homman.

Siinä vaiheessa, kun sana Falck kajahti ilmoille, selvisi, että olin täpinöissäni napannut kadulta väärän miehen eli olin siis
hypännyt ihan randomisti jonkun tyypin kyytiin, joka oli matkalla korjaamaan jonkun toisen autoa siinä lähellä.

Mitä äitikin sanoisi.

Ei siinä mitään. Ajoimme parkkihallista ulos, ja siellä odotteli se oikea huoltomies minua. Vaihdoin miehestä toiseen ja opin, että Falckin auto on punainen ja siinä lukee isolla firman nimi.


Muistutus itselle: Falckin auto ei ole tavallisen näköinen valkoinen auto, jossa istuu mies oranssit liivit päällä.

Yolo.

1 kommentti:

  1. Tää oli pirun hyvä.. :) mulle kävis varmasti samanlailla tai sitten seustä jöpöttäisin siinä oottamassa että se fucking falckin ukko sanois ensin mulle jotain.. eli mitä suurimmalla todennäköisyydellä me seistää jöpötettäis molemmat siinä hallin edessä :D mitäs me blondit ;)

    VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.