Google-haut

Google-haut

perjantai 27. maaliskuuta 2015

Oon kohta julkkis vähän

Moikka!

Ette arvaakaan, miten jännä viikko täällä on ollut yhdellä Henriikalla vaan. Ai miten niin?

No kävin pitkästä aikaa kiipeämässä ja voi vitja, miten pelotti taas. Mutta ei sen takia ole ollutkaan jännä viikko.

Vaan sen takia, että Hesari teki minusta haastattelun, koskakun olen sinkku ja semmoinen suorapuheinen ja sinkku ja kuusi vuotta ollut sinkku ja on blogikin.

Juttu tulee ulos ilmeisestikin ensi viikon torstaina. En tiedä vielä, minkälainen juttu. Paitsi että tiedän sen verran, että se on aika henkilökohtainen.

Tänään kävi kuvaaja täällä minun kotona. Vedin parhaat päälle sitä varten. #kokovartalopingviiniyöpukuToivoisin, että kokovartalopingviiniyöpuvusta tulisi julkkis. Ehkä siitä tuleekin kohta. Tai onhan se jo vähän.

Kaikkein jännittävin hetki oli se, kun minun piti tehdä myös video sen jutun kupeeseen. Voi megayolo. En pysty puhumaan kameralle, jos joku tuijottaa, joten kuvaaja lähti ulos siksi aikaa. Jotain siinä mölisin sitten. Onnea editoijalle. Siinä mölinässä on työnsarkaa, jotta sen saa jotenkin järkeväksi.

Tämmöinen yoloviikko tällä kertaa.

10 kommenttia:

 1. Mahtavaa! En malta oottaa, että juttu sinusta julkaistaan. Yolo!

  VastaaPoista
 2. Olet hirmu rakas mulle vaikka en tietnekään tunne sua. Oot vaa best.

  VastaaPoista
 3. Ihana kokovartalopingviiniyöpuku! Ootan innolla juttua, oot mahtava!

  VastaaPoista
 4. Olikin kiva juttu. Erityisesti ilahdutti jutussa "hän alkoi tehdä elämästään kivaa juuri nyt". Aivan kuin minun suustani muutama vuosi sitten! Rupesin myös tekemään kivoja asioita ihan itsekseni: reissasin maailmalla, vuokrasin auton ja ajoin ympäri Uutta-Seelantia koska olin unelmoinut siitä ja tilaisuus koitti. Patikoin Skotlannissa ja Espanjan vuorilla. Istuin Roomassa katukahvilassa yksikseni. Jotenkin vaan oivalsin, että elämä on nyt enkä enää parisuhdetta jaksa pitää tärkeimpänä tavoitteenani. Tai sitkutella, että olisi kiva tehdä ja mennä, kun vaan olisi se poikakaveri. Tämä oivallus lisäsi elämänlaatuani ja onnellisuuttani isosti, ja kun sitten sattumalta elämääni astui se "onnellinen tyyppi", oli rakkauskin helpompaa ja rennompaa, kun tiesin, että vaikka palaisinkin sinkuksi, ei elämä olisi mitenkään kamalaa vaan oikeastaan aika kivaa. Ihanaa jatkoa sinulle!

  VastaaPoista
 5. Hyvin pärjäsit :) piristit pääsiäisen ja paras oli toi mielikuvitus puolisko :) ihanaa,et joku muuki säikähtää posteja :D

  VastaaPoista
 6. Ihana blogi! Kuulin susta Hesarista ekaa kertaa, katsoin videon ja sitten sen toisenkin. Sitten luin monen monta kirjoitustasi ihan putkeen. Nyt mullakin on mielikuvituspoikaystävä. Ollaan just tavattu ja kaikki on tosi ihanaa. Oot paistattanut paljon aurinkoa mun elämään. Kirjoita pian lisää!

  VastaaPoista
 7. Hei se haastattelu oli tosi hyvä, ja olit vielä ihan supernätti! Luulin että oon ainoa jolla on mielikuvituspoikaystävä, mutta nyt on normaalimpi olo kun oon lukenut näitä kirjoituksiasi. Jos tuntisin sut oikeesti ni ostaisin sulle tarroja ja kynsilakkaa, oot sen verran ihana.

  VastaaPoista
 8. Kiitos Henriikka! Hesarin haastattelu oli tosi kiva! Sä oot paras! :)

  VastaaPoista
 9. Oli hyvä juttu. Itsekin kuusi vuotta sinkkuna. Löysin sitä kautta blogisi. =)

  VastaaPoista
 10. Tosi kiva juttu oli ja samoin on blogisi. Harmi vaan, ettei se sun kokovartalopigviiniyöpuku ollut lehtikuvassa. Siinä on asennetta! Minäkin oon 6 vuotta sinkkuna elänyt ja enimmäkseen onnellisesti elämästä nauttien, välillä kovasti ihastuen ja pettyen, mutta koko ajan kuitenkin omia unelmiani toteuttaen ja uskoen, että kyllä se suuri rakkaustarina minunkin kohdalleni joskus osuu. Sitä ennen voin pitää hauskaa ihan keskenäni ja tutustua erilaisiin ihmisiin ja ennen kaikkea itseeni :) Olet ihana esikuva monelle, Henriikka. Kiitos siitä!

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.