Google-haut

Google-haut

maanantai 16. maaliskuuta 2015

Näin ratkaistaan parisuhdeongelmat

Elämässä tulee vastaan kaikenlaisia parisuhdeongelmia.

Mies lähestyy ongelmaa seuraavanlaisesti:

”Ongelma on tämä. Ratkaisu on tämä. Piste. Soittaa Jormalle, lähteekö se pelamaan tennistä. Miettii, onko jossain vielä puhtaita sukkia. Paljon kello? Syö vielä yhden leivän, vaikkei ole nälkä. Käy paskalla. Siinä pöntöllä istuessa ottaa pyykkikorista yhdet vähän käytetyt sukat uudelleen käyttöön, kun ne on niin sopivasti siinä käden ulottuvilla.”

Nainen lähestyy ongelmaa seuraavanlaisesti:

”Ongelma on tämä. Ratkaisu on tämä. Tai tämä. Tai tämä. Tai tämä. Jos se on tämä, ratkaisu on tämä. Tai tämä. Tai tämä. Huomioon täytyy toki ottaa myös tämä ja tuo. Jos tuo ei toteudu, ratkaisu on tämä. Paitsi jos tämä onkin tuo. Silloin on mahdollista, että tuo tapahtuu. Jos tuo tapahtuu, voi seurata tämä. Ellei tämä tapahdu, niin tuo on tämä. Ja sitten on vielä nämä?

Soittaa Mirjamille ja kertoo tilanteen. Tunnin jälkeen on Mirjamin kanssa keksinyt vielä 39 uutta ratkaisumahdollisuutta.

Itkee.

Soittaa Katjalle. Katjan kanssa keksii 17 uutta ratkaisua ongelmaan. Tuntee olonsa helpottuneeksi ratkaisujen paljoudesta.

Kirjoittaa päiväkirjaan.

Kirjoittaa miehelle 489 merkin tekstiviestin, jota ei lähetä.

Katuu, ettei lähettänyt.

Nukkuu yön huonosti.

Soittaa aamulla Sarille ja miettii, pitäisikö odottaa, että mies ottaa yhteyttä vai pitäisikö lähettää se tekstiviesti.”

Ja niin nainen viettää koko elämänsä ratkaistakseen ongelmaa, jota ei ole, ja jonka lopullinen ratkaisu on se, mikä viimeisenä pyörii mielessä ennen kuin henki herpaantuu naisesta ja jättää ruttuisen ja vanhan ruumiin.

Mutta hei, yolo.

5 kommenttia:

 1. Muuten hyvä mutta nainen ei halua ratkaista ongelmaa vaan turvautuu kuvailemasi kaltaiseen oheistoimintaan.

  VastaaPoista
 2. Mä oon noista se mies, vaikka oon nainen! Jee!

  Anu

  VastaaPoista
 3. Onpas osuvaa! Just viime viikkojen aikana olen kirjoittanut miljoonia 489 merkin tekstiviestejä ja ollut lähettämättä niitä. Mutta yritän olla katumatta, sillä mä oon vahva nainen. Yöni nukun kyllä silti huonosti. :D

  VastaaPoista
 4. Tuleepa paha mieli moisesta stereotypisoinnista. Vielä ikävämpi mieli tulee siitä, ettei tää monelle edes ole vitsi.

  T: mielensäpahoittaja

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samaa mieltä.

   Mua toden teolla ärsyttää tällainen tasa-arvon vesittäminen. Niin kauan kun miehet nähdään edm mainitulla tavalla ja naiset emotionaalisina russuttajina, tästä ei vaan tuu mitään. Mitä luulette että miehet ajattelee siitä jos ensin flipataan ja itketään turhan takia eikä anneta sille toiselle saumaa olla herkkä mutta kuitenkin kitistään siitäkin että miksei nyt sitten olla herkkiä -- ja sit pyydetään vielä kantamaan kauppakassitkin "koska hei sähän oot mies eli raavas barbaari"? Sama suomeksi : eli tasa-arvon nimissä sanoisin että sans biologiset seikat, ihmiset tulee nähdä yksilöinä, eikä niin että kaikki miehet on sikoja ja naiset kavereistansa riippuvaisia sinkkuelämää -hahmoja.
   Täntyyppisen suhtautumisen takia meillä on edelleen miehiä jotka ei välttämättä uskalla itkeä saatika sitten soittaa ambulanssia kun eturauhasvaivat piinaa vanhemmalla iällä.

   Mä en myöskään ymmärrä tätä blogin menestystä -ihan sama jos joku kirjottais blogia homoudestaan. Tai siitä että niillä on vaatteet ja zalando -tili.
   Nojoo, niinhän se on.

   Anteeksi, eksyin tänne HS:n kautta. Ihan hauskoja juttuja kirjoitat!
   T Nyymi

   Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.