Google-haut

Google-haut

lauantai 7. helmikuuta 2015

Miten meni noin niiku omasta mielestä?

Minulla oli täällä Phuketissa vähän alle viikon verran kaksi ihanaa ystävää käymässä. Eräänä iltana aloin lesoilla ihan tohkeissani, että meikeläisestä on tullut oikein reipas, tomera ja taitava kiipeilijä. Että pois alta vaan maa, Rönkkönen kiipeää.

Siinä kehuhuumassa sanoin kavereilleni, että kamera esiin, koska meikä näyttää nyt vähän mallia, miten se kiipeily oikein tapahtuu ihan tämmöisissä arkisissa paikoissa kuten rappukäytävä.

Ystävällisesti kaverini räpsi kuvia, kun minä esitin voitontanssini ja tartuin kaiteeseen kiinni. Ennen kuin olin saanut edes jalkoja ilmaan toinen käteni oli jäänyt helvetin tiukasti jumiin seinän ja kaiteen väliin. Yolo.En päässyt siitä irti, koska sattui ihan saatanasti liikuttaa hikistä nahkaa. Ei se jumalauta liukunut mihinkään suuntaan.

Kaverini pistivät kameran syrjään ja lähtivät hakemaan huoneestani vartalorasvaa, jonka avulla sitten sain vedettyä käteni huudon kanssa irti.

Tämän jälkeen kaverini huomautti, että kai sä muuten tiedät, että tää sun paikallisesta kaupasta ostettu vartalorasva on sit ihoa vaalentavaa, tässä lukee isolla. En tiennyt. Olen vetänyt sitä joka ilta kroppaani monta kerrosta.

Niin, että...

... miten meni noin niiku omasta mielestä.

2 kommenttia:

  1. Sullahan menee hyvin siellä!

    PS: Tsemppiä ruskettumiseen :D

    VastaaPoista
  2. http://epicfails.net/wp-content/uploads/2013/01/extreme-tattoo-fail.jpg

    tässä tiivistyneen kaikki yolo ja kivekset. :D

    VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.