Google-haut

Google-haut

perjantai 27. helmikuuta 2015

Mummot on ihania

Sä heräät aamulla kuudelta siihen, kun sun ovikello soi. Unenpöpperössä sä riennät avaamaan ja sä näät, että siellä on naapurin mummo. Se sanoo sulle, että voitko tulla nyt heti käymään, että nyt on hätä.

Sä oot silleen, että totta kai ja nappaat vaan avaimen mukaan ja lähet heti.

Sitten, kun sä seisot sen huoneessa paljain jaloin ja yöpaidassa sä tajuut, että se hätä on englanninkielinen viesti, jonka sun naapuri on saanut sähköpostiinsa, koska sillä on myynnissä tavaraa Tori.fi:ssä.

Sä istahdat alas auttamaan ja oot silleen et mummot. <3

2 kommenttia:

  1. :-D En voi lopettaa nauramista!

    VastaaPoista
  2. Mää vuosi sitten keväällä menin naapurin mummon tykö, kun sen kännykkä oli hukassa ja mummeli pyysi mua sitä etsimään. Järkeiltiin että josko mentäisiin mummon luo sisälle ensin ja mää soitan siihen kännykkään, että jos se puhelin onkin sisätiloissa. Puhelinhan pärähti soimaan tiskipöydällä,mummolla kun oli huono näkö,niin se ei ollut huomannut puhelinta. AAW! Me sitten keskusteltiin tovi elämän tosiasioista, mistä päin ollaan kotoisin, onko meillä yhteisiä tuttuja jne jne. Sama mummo on aina huolissaan minusta, jos lähen kovilla pakkasilla pyöräilee/kävelee asioille, että "ethän palellu/kaadu/liukastu/pysythän pystyssä/onhan sulla tarpeeksi vaatetta". GO mummot! <3

    VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.