Google-haut

Google-haut

lauantai 14. helmikuuta 2015

Tänään tuntuu kuin kaikilla olisi syntymäpäivä

Niin paljon näkee onnitteluita ja sydämiä kaikkialla. Ja vielä tulee lisää, koska... Ihan megaihanaa ystävänpäivää kaikille ihmisille ja eläimillekin tietysti myös!Eräs ystäväni lähetti minulle yllä olevan kuvan synttäreitteni kunniaksi, kun olin lähössä määmatkalle ja hyvä, että lähetti, koska rohkeudesta pitää aina välillä muistutella. Ei se itsestään tule. Se on valinta ja oma päätös.

Ja jos nyt on rohkea, niin sitten vanhana saattaapi kasvoille nousta semmoinen salamyhkäinen hymy, kun katselee pullonpohjalasien läpi talitintteja vanhainkodin ikkunasta. Myös yksi kyynel saattaa valua ryppyistä poskea pitkin. Huonetoverit huolestuu ja sä oot silleen, et ei hätää nää on yolo-kyyneleitä.

Niin siksi tänään on ehkä yksi parhaista päivistä laittaa viestiä JUST SILLE. Ja jos se vastaa jotenkin kivasti, niin sitten tietää, että myös se taitaa olla vähän romantikko. Ja se on hyvä. Nimittäin ilman pientä söpöä hempeilyä olisi aika kylmää tässä maailmassa. Ja huomioikaa vielä, että JUST SE voi olla ihan vaan ystäväkin, johon ei ole pitkään aikaan ollut yhteydessä. Rakkautta kun on niin montaa erilaista muotoa, kaikki ei ole aina niin romanttista ja ritarillista, voi olla myös rauhallista villasukkarakkautta.


Tänään myös Face tuppaa olemaan täynnä rakkautta ja pongasinkin sieltä heti yhden ystäväni jakaman runon, joka sai tämän ripuliperseen (kyllä, turistiripuli iski just täydellisen sopivasti, kun pääsin kotiin) kyynelehtimään.

Tässä se on.

"Everyone says love hurts, but that isn't true. Loneliness hurts. Rejection hurts. Losing someone hurts. Envy hurts. Everyone gets these things confused with love, but in reality love is the only thing in this world that covers up all pain and makes someone feel wonderful again. Love is the only thing in this world that does not hurt." - Unknown

Nii. Rakkaus on aina hyvä.

1 kommentti:

  1. Hyvä teksti! Pääsääntöinen ohje tilanteeseen, kuin tilanteeseen on: "kyllä". Oli kyse sitten kaverille kirjoittamisesta, uusiin haasteisiin tarttumisesta, ihmisten ilmoille lähtemisestä, you name it. Ts. kaikesta mihin on helppo vastata kielteisesti ja olla tekemättä mitään. Pysymistä omalla mukavuusalueella. Moraaliset ongelmat erikseen :)

    VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.