Google-haut

Google-haut

torstai 18. joulukuuta 2014

Ihmeellinen nainen leikkii Subia ja juo levää - Katso yllätysvideo!

Tein yllätysblogivideon teille!

Mutta ensin. Mitenkään ei liity videoon tämä, mutta kolme kivaa asiaa on tapahtunut.

1. Ilmoittauduin Speed Datingiin. Se on tammikuussa ja jo alkoi jännittää.

En ole koskaan semmoisessa käynyt, mutta ihan luottavaisin mielin menen sinne. Osaan nimittäin ihan luontaisesti hermostuneena puhua taukoamatta. Ei tule hiljaisia hetkiä. Voin vaikka kysellä, onko koiran nimi Martti ja kissan Ari-Matias. Ehkä tulee vahingossa tarinoita peräpukamista. Ehkä kerron nännikarvoista. Ehkä menen väärään paikkaan. Mutta ei se mitään, koska YOLO!

2. Sain katsoa etukäteen pari dokumenttia, jotka tulevat tammikuussa DocPoint-festareille. Tykkäsin niistä molemmista, koskakun toinen kertoi sinkuista ja toinen pimpeistä. Kirjoitin niistä tänne.

3. En muista enää, mikä tämä kolmas juttu oli, mutta uskon, että se oli tosi kiva juttu! No vaikka voin keksiä tähän, että minulla on kivat tissit. Joskus niissä tosin on patteja. Masturbatia-patteja. Pateista voi lukea täältä.

No niin, tässä on se video, josta niin paljon puhuin tuossa ensimmäisessä lauseessa ja erityisesti otsikossa:Ja ihan varppina tulee lisää näitä!

6 kommenttia:

 1. hyvä henriikka rönkkönen.
  minulla on ollut todella huono viikko. olen ollut rikki ja yrittänyt välillä suurenkin epätoivon vallassa keräillä sirpaleita kasaan ja että minusta tulisi taas ehjä. joku ystävistäni lupaili että perjantai on se päivä kun jo helpottaa. oli se ystävä väärässä. koska tänään on torstai ja juuri sillä sekunnilla kun painoin yllättäen yllätysvideon käynnistä painiketta niin eipä ahdistanut ja ollut huono mieli enää niin paljoa! vastoin tämän viikon huonoutta, saatoin nauraa ääneen. pelästyin sitä itsekkin.... mun mielestä elämässä on parasta että maailmassa on paljon huikeita ja hassuja tyyppejä niin kuin sinä ja vähän minäkin. se tuo iloa. ja auttaa sirpaleiden keruussa huonoina aikoina. tuli niin hyvä mieli että taidanpa lähteä kauppaan ostamaan ruokaa. no ei mulla muuta! tai no, YOLO. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi rakas mussukkani! Kiitos kauniista sanoista. Ihan varmasti tulee päivä, kun ne sirpaleet ei oo enää niin teräviä eikä ne satu. Mä lupaan. Mutta yleensä siihen menee enemmän kuin viikko. Voi mennä kuukausia, jopa vuosia. Joten anna itelles aikaa toipua, mutta muista - joku päivä sä huomaat, että perkele ei satu enää, ja sä huomaat olevas ehjä taas. Se päivä tulee salaa sit. Yllättäen. <3 YOLO!

   Poista
 2. Voitko Henrikka kirjottaa, miten helppo ja vaikee pitää olla ku tapaa kivan miehen? Mä ratkasin tän kyllä lähes omalta kohdaltani, mutta ois kiva mitä tuleva speed deittaaja tästä aiheesta tuumaa.

  VastaaPoista
 3. Moi Henriikka,

  Me ollaan ihan eri elämtilanteissa, mut mä käyn kuitenkin aina illalla lukemassa sun juttuja jos on tullut uutta, kun lapsi nukkuu ja on olevinaan omaa aikaa mut onkin tylsää. Oot yleensä tosi hauska ja sillonkin kun oot tavallinen niin oot silti mielenkiintoinen. Se vaginaleffa-arvostelu oli hyvä. Mun mielestä sä oot tosi siisti ja vaikka on vähän hassua ajatella jotain ihan vierasta tyyppiä, niin ajattelen et toivottavasti sä saat hyviä asioita.

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.