Google-haut

Google-haut

perjantai 5. joulukuuta 2014

Maailman parasta tapahtui!

Voi juku!

Te, jotka Facebookissa minua seuraatte, niin tiedättekin jo tämän.

Olen päässyt vauva.fi-keskustelupalstalle. Maailman hienointa! Siellä on semmoinen visa, jossa parodioidaan jonkun blogia ja sitten muiden tehtävä on arvata, kenen blogista on kyse.

Tällä tavalla siellä oli minun blogiani mukailtu:

Vierailija 04.12.2014 klo 02:03

Sitten katselin leffaa, siinä ihan omalla sohvalla yksin katselin. Vienon pierun päästin katsellessa. Sitä haistelin ja kuvittelin, että se olisikin poikaystävän. Se teki minut iloiseksi se. Mielikuvistuspoikaystävää ajattelin hymyillen ja minua alkoi hieman panettamaan, kun sillä olisi kuitenkin sellainen muna, että sitä minä himoitsisin. Vaikka se mies joskus haisisikin vähän pahalta, niin silti himoitsisin. Se olisi meidän parisuhdetta se, pierut ja paneminen. 

/ Kirjoitettu ihaillen kyseisen bloggaajan omaperäisiä (hehe) juttuja! -A
 
Siis voi jukun juku, miten ihanasti kirjoitettu! Ja muut ovat arvanneet ihan oikein, että se on minun blogini. Pierut ja mielikuvistuspoikaystävät ja kaikki niin hienosti kohdallaan.

Voi vitja!

6 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kiitos :) Tää oli elämäni yks hienoimmista hetkistä.

   Poista
 2. Mitä?? Sivu poistettu? Vauva.fi palstan linkkisi ei toimi.. Ton keskustelun olis halunnut lukea!

  VastaaPoista
 3. Hahah, onnee Henriikka! :) PS. Käykääs lukemassa munki blogii sinkkuudesta! :) http://singlebellssingle.blogspot.fi/2014/12/todellisen-miehen-ensikohtaaminen.html?zx=6817d59c49abcfec

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.