Google-haut

Google-haut

maanantai 29. joulukuuta 2014

Mielikuvitus-speed-dating

Moi!

Ensi kuussa on se Speed Dating -jutska ja jo nyt jännittää. Mutta onneksi meillä on Petri Nygård, joka laulaa "Treeniä horo siin on ämmille läksyy", niin heti tiesin, mitä tehdä.

Aloin siis treenata, jotta voitan kaikki palkinnot. Ei siellä ole mitään palkintoja eikä kyse ole voittamista, mutta silti aion voittaa kaiken.

Tämä harjoitus meni mielestäni ihan hyvin, mutta ehkä olisi parempi, jos ei sitten ne oikeat speeddeittailut päättyisi kuitenkaan näin. Mutta ei se haittaa vaikka päättyisikin. Jokainen on yksilö ja omanlaisensa ja semmoinen pitääkin olla myös deiteillä eikä joku muu.


Ei se nyt niin erikoista minulle olisi, jos ilta päättyisi siihen, että haravoin jonkun paskaa kinoksilta.

Kivaa viikkoa!

12 kommenttia:

 1. Ihana :D kiitos blogistasi, monet naurut on irronnut!

  VastaaPoista
 2. Huippu deitit! Multakin löytyy dallu. Sillä on mustat pilkut. Mut sen kaverina onki virolainen kissimirri, tietenkin mustavalkonen sellainen.

  VastaaPoista
 3. Henriikka, siis löysin sun blogin ihan muutama päivä sitten, ja oot aivan ihanan olonen tyyppi ja sun huumori vaan uppoo muhun ihan täysin! <3 Oon alkanut seurustelee joku 4 kuukautta sitten, ja ite rakastin sinkkuelämää yli kaiken, ja sitä tulee melkeen ikävä kun näitä sun videoita ja meinikiä katsoo! Mut oot antanu mulle tän blogis kautta tietylaista itsevarmuutta ku sun meininkiä on kattonu ja jotenki muistuttanu siitä sellasesta hupsuttelusta oman itsensä kanssa, joka unohtuu helposti parisuhteessa. Et itsehän voi tehdä itsestään sitä parasta seuraa just jokaselle hetkelle, oli sitten yksin tai toisen kanssa. Ja kun itse ajattelee olevansa parasta ja hauskinta seuraa niin toinenkin voi siitä nauttia. En tiiä saiko tästä selvää mut ehkä halusin vaan sanoo että oot ihan loistava, hauska ja oikeesti tosi fiksu ajatuksines ku oon sun videot kattonu sataan kertaan (nyt kuulostaa jo sairaalat). Jään seuraamaan sun juttuja! <3

  VastaaPoista
 4. Moi Henriikka! Oon lukenut sun blogia vasta vähän aikaa, mutta oot jo vieny mun sydämen. Oot niin aito ja ihastuttava, ettei mitään rajaa! Hirnun sun jutuille aina yksin ääneen, mikä välillä tuntuu dorkalta, mut ei se mitään. Muistutat aina siitä, että elämästä pitää nauttia, koska yolo. Hyvää uutta vuotta, oot huippu! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! Säkin oot ihana, katoppa peiliin <3 Yoloisaa uutta vuotta!

   Poista
 5. Henriikka et tiiäkkään kuinka ihana olet! Sun blogi on vaan super. Voikun itekkin osais olla noin positiivinen (ainaku luen sun juttuja hetkeksi musta tuleeki positiivinen!!) :) hyvää uutta vuotta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! <3 Se positiivisuus onki semmonen juttu, että siihen pitää keskittyä ja niitä hyviä ajatuksia tietoisesti ruokkia. Jos oikein tsemppaa joka päivä ni pikku hiljaa huomaa, että sehän tulee ihan itsestään. Ihanaa uutta vuotta!

   Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.