Google-haut

Google-haut

maanantai 26. tammikuuta 2015

Määmatka lähestyy ja Tinder on vähän semmoinen että...

Moikka!

Minä täytän ihan kohta 31 vuotta ja Thaimaa-määmatkakin lähestyy hirmuista vauhtia. Tuntuu tosi nuorelta paitsi, että kämmenet ovat tulessa, koska kivekset. Tuntuu samalta kuin olisi puoliunessa runkannut kaksin käsin penistä koko yön ja tajunnut vasta aamulla, että se onkin kaktus.

Olen saanut määmatkaani liittyen äidiltä jo useita kymmeniä viestejä ja puheluita. On muistuteltu rokotuksista ja ripuleista. On tullut linkkejä lööppilehtien artikkeleihin, joissa paljastetaan, miten vaarallinen Thaimaa oikeastaan onkaan. On puhuttu lentosukista, hyttysistä ja ilmastoinnista. Paras neuvo kuitenkin on ollut ohjeistus suihkutettavan aurinkorasvapullon käyttöön. Että miten sitä suutinta pitää painaa, jotta pullo ruikkii rasvaa oikein eikä väärin.

Onneksi on äitit. Pakko rakastaa.

Tinderissä olen ollut vähän, mutta en paljon. Ymmärsin kuitenkin aika pian, miksi porukka hakee sieltä panoseuraa. En ole ajatellut seksiä pitkään aikaan, koska elämässäni ei ole miestä. Mutta heti kun katselin kuvia miehistä, niin jo alkoi panettaa.

Tuli semmoinen ajatus päähän, että näillä kaikilla on penis. Penis. Penis. Penis. Penis. Penis. Penis. Penis. Enkä sen ajatuksen jälkeen pystynyt miettimään mitään muuta. Ihan suoraan sanottuna oli pakko vetää handuun. En ole uskaltanut avata Tinderiä sen jälkeen.

Hyvää yötä!

2 kommenttia:

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.