Google-haut

Google-haut

maanantai 5. tammikuuta 2015

Määmatka - sopii erityisesti ihan kaikille reippaille runkkareille

Ai häämatka? Eikäkö määmatka.

"Määmatka on romanttinen ja rentouttava reissu yhdessä oman matkalaukun kanssa ihan minnepäin maailmaa vaan. Määmatkalla on tarkoitus helliä omaa itseä ihan mielin määrin ja antaa sille kaikkea, mitä se milloinkin haluaa, vaikka ummetuslääkettä tai suklaakakkua."

-Henriikka Rönkkönen, 30, määmatkalainen-


Minä täytän tammikuun lopulla ihanat 31 vuotta ja täyteen pärähtää myös huikean opettavaiset 6 vuotta sinkkuna. Ja kuulkaas, vaikka romanttinen rakkaus olisi ihana asia olla elämässä, en silti vaihtaisi yhtäkään näistä vuosista pois, vaikka joku savujamppa ilmestyisi hieromasauvastani antamaan siihen mahdollisuuden.

Siispä syntymäpäivänäni lähdenkin määmatkalle Thaimaaseen (siinä teille kielioppirunkkarit vähän jotain pientä) Phukettiin. Menen sinne kahdeksi viikoksi kellimään enimmäkseen vaakatasoon palmujen alle.

Sitä ennen päätin ottaa pienen itsetutkiskelun sellaisessa muodossa, ettäpä tammikuussa ei alkoholia eikä herkkuja. Se on nimittäin jotenkin kauhean mielenkiintoista katsella, mitä kroppa ja mieli huutelee, kun astuu hieman sivuun rutiineista.

Vielä se on toistaiseksi ollut ihan hiljaa, vaikka tänään olisi mieleni tehnyt syödä kadulla täysin yksinään levännyt salmiakkinappi. Mutta sitten heti muistin, että Henriikka ei saa syödä maasta karkkeja, kun on herkkulakossa.

Mutta onneksi on hedelmät.9 kommenttia:

 1. Onneksi olkoon jo näin etukäteen ja sitkeyttä sen lakon kanssa!

  VastaaPoista
 2. Samat lakot menossa. Kannusti jatkamaan :)

  VastaaPoista
 3. Suosittelen makeantuskaan taateleita. Melkein ku karkkia söis. Melkein.

  VastaaPoista
 4. Susta tulee kyllä aina mieleen semmoinen Suomen oma Bridget Jones. Sillain hyvällä tavalla. :) Kiitos monista hyvistä nauruista ja hyvää uutta vuotta!

  VastaaPoista
 5. Tsemiä kans myös teille!

  Musta välillä tuntuuki Bridget Jonesilta ku sählään niin perkeleesti. Esim. näissä tapauksissa: http://henriikkaronkkonen.blogspot.fi/2014/03/korjautin-naistenpaivan-kunniaksi-autoni.html

  Mut se on hyvä. Sählääminen on hyvä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos et muistuttaisi Bridget Jonesia, olisi meillä lukijoilla puolet tylsempää lukea juttujasi :D Nyt näistä saa päivän huumoripläjäyksen.

   Hauskaa määmatkaa thaikkulaan!

   Poista
 6. Oikein hyvää määmatkaa! Nauti vapaudesta ja tee kaikkee kivaa :-)

  VastaaPoista
 7. Mä söin kiinalaisessa ravintolassa sellaisen lintukoristeen. "Oi, unohdin sanoa - koliste ei ollut talkoitettu syötäväksi." sanoi tarjoilija, ja lisäsi vielä hymillen "Toivottavasti ei tule maha kipeäksi."

  VastaaPoista
 8. Mä olen suunnittelemassa ensimmäistä määmatkaa, kyllä jännittää! Mutta koska sä olet pystynyt niin mäkin pystyn, tietty!

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.