Google-haut

Google-haut

sunnuntai 18. tammikuuta 2015

Pikatreffit - raportti

YOLO! Nyt se on ohi ja minä selvisin hengissä!

Jumantsuikka sentään, en ole eläessäni jutellut kerralla näin monelle sinkkumiehelle. Mitä äitikin sanoisi.

Hauskaa oli sekä minulla että muilla. Nämä ovat semmoisia sinkun exclusive-juttuja, joita suosittelen kaikille. Kelatkaapa sitä, että kun olette suhteessa, ette pääse enää tekemään tätä.

Paikalla oli (tai piti olla) 64 tyyppiä, joista puolet oli naisia ja puolet miehiä. Sitten tämä jengi oli jaettu vielä kahtia, koska meitä oli niin paljon. Käytännössä siis minä juttelin 16 miehen kanssa, joista tosin yksi puuttui, mutta sehän ei tällaista "ainako sitä kännykkää pitää näprätä"-nykynuorta haittaa, koska pidin sen viisiminuuttisen aikana sometustauon. #livestream

Ikähaarukka oli 26-45 about.

Kaikkien kanssa juteltiin 5 minuuttia. Ehkä. Aika hurahti tosi nopeasti. En kysellyt omituisia enkä puhunut peräreiästä eli sinänsä en ollut ihan oma itseni. Olin ehkä vähän virallisempi kuin normaalisti, mutta luulen, että muutkin olivat.

Olen itse tipattomalla, mutta moni oli ottanut pari rentouttavaa jo ennen treffejä. Kukaan ei kuitenkaan ollut mitenkään övereissä, naiset olivat enempi hiprakassa kuin miehet. 

Kun oltiin käyty kaikki 16 miestä läpi, me tytöt kiirehdimme äkkiä sinne toisen ryhmän miesten kimppuun, joita meillä oli aikaa tervehtiä noin 10 minuuttia. Eli kättelimme siis kaikki läpi, paljon muuta siinä ei ehtinyt. Vastavuoroisesti sen ryhmän misukat tulivat tervehtimään meidän juttuseuraamme.

Spesiaalin tästä hommasta tekee se, ettei missään muualla ole mahdollisuutta jutella noin monelle sinkkumiehelle/naiselle kerralla. Minä opin muun muassa, että meissä kaikissa on radioaktiivista säteilyä, sain oivia ruoanlaittovinkkejä ja yhden kanssa sovittiin, että toisessa elämässä nähdään Hyvinkään sairaalan synnytysosastolla. Eli meitsi sopi treffit jo seuraavaan elämään. En nimittäin halua hätiköidä näissä hommissa.

Treffien päätteeksi jokainen sai sitten viedä omat yhteystietonsa semmoisten tyyppien mukiin, joita voisi vielä nähdä uudestaankin. Minä vein kolmelle tyypille lapun.

Jos en olisi saanut omaan mukiini yhtään yhteydenottopyyntöä, olisin vetänyt siinä vaiheessa "voi jumalauta"-kortin esiin ja ottanut sen huumorilla. Moni ei välttämättä olisi. Tuossa kun kulminoituu aika konkreettisesti se ajatus, että tykkääkö kukaan musta vai ei.

Mutta jos sellaista pelkää, niin turhaan. Monet tyypit, joiden kanssa minä juttelin, olivat tosi erilaisia kuin minä. Eli kyse ei ole siitä, onko tyypissä jotain vikaa, vaan siinä, että elämä on ehkä aika liian erilainen yhdistettäväksi.

Tässä on minun mukini. Siellä oli 4 yhteydenottopyyntöä. Saattaa olla, että näen näitä tyyppejä vielä, saattaa olla, että en. En osaa vielä sanoa.


Huomatkaa, että mukissa lukee Kerttu. Kaikilla muilla oli deittinimenä oma nimi. Meikeläinen oli sitten Kerttu, koska sain jostain päähäni, että deittinimi on joku muu kuin oma. En ole yllättänyt, että olen saanut päähäni jotain, mitä muut eivät. Yolo.

Ps. Jos pikatreffailu kiinnostaa, surffatkaa tänne.

Pps. Eniten tästä saisi irti, jos paikalle tulisi vastakkaista sukupuolta olevan kaverin kanssa. Siinä saisi nimittäin aika rehellisen ja kattavan analyysin kummankin sukupuolen tyypeistä.

Ppps. Osa jäi baariin vielä hengailemaan ja tutustumaan, mutta minä tulin kotiin oman rakkaani luokse - Wallander nimittäin tuli telkkarista. <3

7 kommenttia:

 1. No kyllähän nyt Wallander baareilun voittaa.

  VastaaPoista
 2. Hihihi! Voi miten hassua, miten siinä lomakkeessa ei siis ole lukenut vaan yksinkertasesti "nimi". Ja miten kaikilla muilla on muka noin suoraviivanen ajatus siitä mikä on "deittinimi", mä olisin varmasti tehnyt Kertut! Niin ja huomasitko muuten, että tämä sivu on ladattu pian 2 miljoonaa kertaa!

  VastaaPoista
 3. No oliko sun saamissa lapuissa jonkun nimi jelle itse annoit lapun?

  VastaaPoista
 4. Uskonpahan vaan että monikin haluaisi mennä vaan ei uskalla ja se on surku koska tuo on mun mielestä paljon parempi tapa tutustua kuin sellainen missä "tuttavuutta" tehdään räkä poskella jossain baarin nurkassa. Pisteet sulle.

  VastaaPoista
 5. oot kyl ihana , millon olisi jotakin videota tulossa.:)

  VastaaPoista
 6. Voisit paljastaa millä perusteella valitsit ne keille lapun annoit.

  VastaaPoista
 7. Niin, kerro ootko ollut yhteydessä niihin tyyppeihin, joilta sait laput (olivatko sua kiinnostavia?) ja ootko kuullut jotain niistä tyypeistä joille itse annoit lapun?

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.