Google-haut

Google-haut

tiistai 6. tammikuuta 2015

Se on harmi, jos ei tajua kuolata

Jos olet minun face-seuraaja, niin älä lue enempää, koska tämä on ihan vanha juttu jo, mutta laitan sen tännekin, että sitten kaikki tietävät, että mitä.

Kävin viikko sitten katsomassa Hobitin 3D-version ja se oli tosi hyvä! Vain kaksi kertaa jouduin peittämään silmät ja korvat eli se oli vain pikkuisen pelottava.

Noooh. Siinä oli Legolas. Heti ensimmäisenä, kun se suippokorva tuli ruutuun, katsoin, että ei saatana tuo on joku Feikki-Orlando-Bloom. Että ihan selkeästi huomaa. Ihan eri henkilö.

2,5 tuntia mietin mielessäni, että ei se osaa edes näytellä Orlandon Legolasia ja kuinka tyhmää, että se on joku toinen. Vähän sama pettymyksen tunne, kun Thorne Forrester vaihtui Kauniissa ja Rohkeissa (ensimmäisen kerran, toisella oli jo tottunut).

Tästä feikkiydestä tuohtuneena aloin mesota kaverilleni kovaan ääneen heti lopputekstien aikana, että mitä paskaa tämä on. Feikki-Orlando.

Ei se ollutkaan. Se oli ihan oikea Orlando.

Halusin jakaa tämän, jotta kaikki te, jotka kuolaatte tuon ihanan miehen perään, ja menette katsomaan Hobitin, osaatte sitten myös kuolata.

Minua nimittäin harmittaa, että jouduin paremman puutteessa kuolaamaan sitä yhtä ihanaa (lohikäärme)miestä, jonka nimeä en muista, ja sitten myös vähän sitä örkkien johtajaa, koska se oli niin maskuliinen, vaikka aika vihainen.

3 kommenttia:

 1. Ah, meikäläisellä on kunnia tuntea sun lisäks eräs toinen joka kuol...on sangen viehtynyt näihin KeskiMaan tyyppeihin, tosin kohde on eri mutta se kuolaaminen on vähintään yhtä fanaattista :)

  VastaaPoista
 2. Enpä uskonut Keski-Maasta löytyvän seksikkäitä kääpiöitä. Olin väärässä.

  VastaaPoista
 3. Minäkin siellä elokuvasalissa olin ja katselin, että nyt on kyllä jotain kummallista tuossa Legolaksessa! Miksei näytä yhtään Orlandolta tuo Legolas nyt? Ei taida olla... Paitsi että taitaa sittenkin...

  Keskityin kuolaamaan muita miehiä.

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.