Google-haut

Google-haut

torstai 8. tammikuuta 2015

Onko sinkussa jotain vikaa, koska se on sinkku?

Ei ole.

Jumalauta.

18 kommenttia:

 1. Sinkussa olisi varmasti jotain vikaa jos se olisi parisuhteessa, koska eihän se silloin ole oikeasti sinkku. Yolo.
  -Mai

  VastaaPoista
 2. Mussa on monenlaista vikaa, koska en uskalla olla sinkku. Mun poikaystävässä on kans paljon vikoja, niitä ei vielä silloin sinkkuna huomannut. Kaikissa on vähä jotain vikaa, mutta se kuuluu elämään. Täydellisyys on tylsää. Koska Yolo.

  VastaaPoista
 3. Ei. Vaan nimenomaan sussa ei ole mitään vikaa, koska se on ihan normaalia pelätä monenlaisia asioita - se kuuluu elämään.

  VastaaPoista
 4. Jos haluat nauttia sinkkuudestasi ��

  Suosittelen kokeilemaan
  http://www.soosoo.fi

  VastaaPoista
 5. Voisitko kirjoittaa jonkun multimerkityksellisen ja elämän pelastavan teksin, miten yksipuolisesta ihastuksesta pääsee yli, vaikka mies on ihana ja täydellinen, eikä siinä ole mitään vikaa ja lässynlää. Kyllä se on nyt niin, että miehet antaa olettaa eikä oleta antaa. x)

  VastaaPoista
 6. Ei, mut haluaisin muistuttaa, että susta tulee päiväpäivältä entistäkin iljettävämpi nainen.

  VastaaPoista
 7. Mitä iljettävää sinkkunaisissa on?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei mitään. Iljettävää on tämä Henriikka.

   Poista
  2. Mistä lähtien persoonallisuus on ollut iljettävää? Jokaiselle löytyy se joku, ei välttämättä oikea mutta kuitenkin se että jonkun mielestä joku toinen on iljettävä mutta taas toisen mielestä sama henkilö saattaa olla kovinkin valloittava. Ei pidä tuomita ihmistä kokonaan vain sen takia että itse on ahdasmielinen.

   Poista
 8. Ei mitään!! Voi hyvää päivää, törmäsin erään miespuolisen henkilön mielipiteeseen, jossa hän ilmoitti että jos nainen on yli 23v ja sinkku, hänessä on automaattisesti jotain vikaa. Niinpä niin...

  VastaaPoista
 9. Ei mitään. Sinkkunaiset on pop.

  VastaaPoista
 10. Kiitos tästä!

  Koostin sinkkuiluun liittyviä linkkejä omaan blogiini, ja listasin myös mainion blogisi muille löydettäväksi! http://www.lily.fi/blogit/mahdoton-miehenmetsastys/sinkkulinkit

  VastaaPoista
 11. Jos on vastentahtoisesti sinkku niin silloin vika löytyy itsestä. Sen myöntäminen vain on hemmetin vaikeaa. Mutta jos sitä ei myönnä ja asiaa ala korjaamaan niin sinkkuna saa elää jatkossakin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vau, oletpa viisas kun olet nyt keksinyt jotain mitä kukaan muu ei ole tajunnut edes ajatella.

   Poista
 12. Lol. Aloin itkeä tänään koska sain fiidin sinkkutestistä "olet sinkkuna vielä hyvin pitkään" -tuloksen (ja koska krapula). Lisäksi kaverit tägäili instagramissa vaan johonkin foreveralone-kuviin.
  Et tota..kiitti ku piristät, oot rok! :))))))
  (Tosin oon kyllä aina ollut sitä mieltä et se vika on muissa, mut onhan se vähän itkettävää ja turhauttavaa kun pitää elää maailmassa, jossa ilmeisen moni dude on niin mäntti, ettei omaa parastansa ymmärrä).

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.